Eladó Téglalakás, Budapest, XXII. kerület

#702300011

Eladó Téglalakás

92 millió Ft

Budapest, XXII. kerület Budatétény , Rózsakert
Alapterület:
83 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint
Van
66 m2
Házközponti egyedi méréssel
Kertre néző
Részben bútorozott
Északkelet
1
Összkomfort
BB
Optikai
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van
Közműhálózatba bekötve

XXII.kerület Liliomdomb lakóparkban, 77 m2- es, teraszos, saját kerttel rendelkező földszinti lakás eladó

Eladó a XXII.kerület Liliomdomb Lakóparkban egy 77 m2 -es +11 m2 terasz és 66 m2 saját kertel rendelkező, nappali + 2 hálószobás lakás. A láshoz tartozik 1 db teremgarázs beállóhely hosszútávú bérlési lehetősége és 1 db 5 m2-es tároló, ami a vételáron felül 2,5 M Ft-ét opcionálisan megvásárolható.

lakás tájolása: ÉK, belmagassága: 2,6 m

A társasház 2008-ban épült, zárt rendszerű lakópark, épület alatt teremgarázzsal, parkosított, fás környezettel. Az épület modern stílusú, jó esztétikai és műszaki állapotú, 10 cm dryvit szigeteléssel ellátott, épületenként egy gyorslifttel feleszerelt, akadálymentesített.

A lakáson 2018- ban teljes körű belső felújítást végeztek. Ekkor került beépítésre az új konyhabútor, hideg és meleg burkolatok cseréje történt, valamit plusz padlószigetelést kapott a lakás.  
A lakás elosztása: előtér (4 m2), wc-kézmosóval (1 m2 ) ,  étkező- nappali (37 m2), konyha (5,5 m2) 2 szoba (12,2 és 11,5  m2) fürdőszoba (3,7 m2- fürdőkád, mosdókagyló), közlekedő (2,1 m2), fedett, térkövezett terasz (11 m2) –az alapterületbe 50 % -al beszámításra került), saját kertrész 66 m2.
A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített gépekkel. (elektromos sütő és főzőlap, hűtő, mosogatógép, szag elszívó) valamint a fürdőszobában, a két szobában, előtérben és közlekedőben lévő beépített szekrények. A földszinti lakás biztonságáért riasztórendszer felel, valamint a nyári melegben és a téli átmeneti időszakban a nappaliban felszerelt hűtő-fűtő Daikin márkájú klíma teszi még komfortosabbá a lakást.

A nyílászárók, minőségi fa szerkezetűek, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve.

Minden világítótest LED kivitelű, ami szintén a vételár része.

A saját kertrész parkosított, öntözését automata öntözőrendszer végzi.

A közös költség: 48.000 Ft, amely magában foglalja a szemétszállítást, gondnoki szolgálatot, kertészek által a parkosított kert rendben tartását a lépcsőházak rendszeres takarítását, a liftek karbantartását, a lakás és a társasház biztosítási díját, felújítási alapot.
A lakás önálló villanyórával, vízórákkal rendelkezik. A fűtést és a melegvizet a házközponti kazán biztosítja, melynek fogyasztása egyedileg mérhető hőmennyiségmérővel. Fűtés költség 10e Ft/hó. Internet szolgáltató: Magyar Telekom.

Infrastruktúra kiváló: gyalogos távolságra van a Campona, Tesco, Aldi , Lidl, Sapar, Rossmann, bölcsőde , óvoda, ált. iskola, gimnázium, orvosi rendelő és gyógyszertár. közelben: szabadtéri kondipark, futópálya, játszóterek. Duna -parti sétány és bicikliút a belvárosig.

közlekedés:  

2-3 perc gyalogos séta a buszmegálló, ahonnét számos buszjárat indul a belvárosba, Zuglóba, Újpalotára.( 101E,101B,114,213,214,133E)

Elővárosi vonat gyalogosan 8 perc, ami Kelenföldre, Kőbánya-Kispestre, Érd vagy Győr irányába közlekedik.

Az ingatlan tehermentes, rendezett jogi hátterű.

Elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes választás befektetőknek, fiatal párnak, vagy nyugdíjas korú embereknek egyaránt. Várom megtisztelő érdeklődését.

Helyiség Méret (m2)
Eladótér 4
WC 1
Szoba 12.2
Konyha 5.5
Nappali 37
Közlekedő 2.1
Fürdőszoba 3.7
Szoba 11.5
Terasz 11

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Téglalakás
Sorház
Építési telek